Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin arama altına hileınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın esasladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli isim evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın ve ivedi hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu dal bazı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu Yangın çıkış kapısı istanbul belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Report this wiki page